hand-in-hand-2

Hand in Hand

Med utbildning, träning och tillgång till mikrolån kan kvinnor starta små familjeföretag och på så sätt långsiktigt förbättra situationen för sig själva och sina familjer. Hand in Hand arbetar i Indien, Afrika samt i Afghanistan och bygger just nu upp verksamhet i Rwanda, Myanmar, Laos och Kambodja.

Bluerange logo

Bluerange

Bluerange är ett IT-företag i Jönköping som funnits sedan 1996. Företaget arbetar inom tre affärsområden: Hosting, Webb och IT. Bluerange levererar användarvänliga och lättillgängliga IT- och internettjänster för att underlätta och effektivisera för små och medelstora företag.

NOGA SEO är officiell Google Partner

Google

Google är världens största sökmotor och hanterar dagligen över 3 miljarder sökningar. En certifierad Google Partner använder alltid branschens bästa metoder för att hjälpa kunderna att maximera effekten av sin marknadsföringsbudget. Google Partners ligger även steget före, eftersom de arbetar direkt med Google.

SET logo

System Technologies

System Technologies (SET) är ett IT-bolag i Nässjö. Företaget levererar datorer, nätverksutrustning, programvaror och tjänster till små och medelstora företag och organisationer. Bolaget arbetar även med försäljning, installation och anpassning av affärssystemet SEBS.

Lämna en kommentar